torsdag 28 mars 2013

 Veckan började bra med våffeldagen och allt. Åt våfflor två gånger på måndagen, och sen till frukost både tisdag och onsdag. Helt ok liv osvosv.

Garants färdiga våffelmix är väldigt underskattad. Garant i allmänhet är som märke väldigt underskattat. Där ser man hur mycket en snygg förpackning kan påverka ens inställning till ett varumärke. Skulle ju aldrig köpa något från Eldorado (ok kanske inte aldrig men), deras förpackningar är väl typ the ugliest shit ever.  
Mer mat!
Efter en stärkande våffelfrukost igår morse tog vi oss in till stan för att äta sushi till lunch. Blev bjuden dessutom. Och det var fint väder. Och jag slutade tidigt. Fin dag helt enkelt.

Där, Hedda, fick du ett blogginlägg!

Next up; varför jag är löjligt glad över att ha ett par blåa jeans, fast jag hatar blåa jeans.

tisdag 26 mars 2013

Asså jag vet inte när jag var såhär pank senast. Inte var det förra månaden iallafall. Har typ 50;-. Tur att man får pengar snart då. Ingen som vill ha sig en randig tröja eller något?

onsdag 20 mars 2013

Jag har precis testat att epilera benen. Inte så fruktansvärt som Hedda sa, inte så smärtfritt som Cati brukar säga...
Vad som kändes konstigt (förutom att få sina benhår utdragna av en liten maskin) var att det minst ont på låren. Om jag skulle gissat innan skulle jag trott att låren är värst. Nähä.

Vettiga uppdateringar dröjer..

tisdag 19 mars 2013

måndag 18 mars 2013

Jag, Lydia, har genomfört något som jag länge trodde var omöjligt. Något som bara pros och barnarbetare kan göra. Jag har sytt en skjorta.
Självklart av IKEAtyg eftersom att det fortfarande är mig vi(Jag) talar(skriver) om.
CPdålig bild men jag är ingen fotograf. Den har massor av prodetaljer och saker som jag aldrig någonsin ever sytt förut! Typ manchetter och button-downkrage och allt som en skjorta borde ha om den inte är retarderad.

Ohwell...

fredag 15 mars 2013

Upptäckte att jag kan göra om alla mina femsekunders stumfilmer från Japan till gifs, och livet blev med ens lite lite bättre. Har hur många som helst som jag filmade med min minikamera, framförallt macros på regndroppar haha. 

torsdag 14 mars 2013























Hittade nya fina shorts från Zara på deras hemsida. En bra grej med stora kejdor är att de oftast använder mönster år efter år så har man ett favoritplagg kan man lita på att det kommer tillbaka igen! Ok det är väl typiskt för alla egentligen... inte minst mig. Tänk alla klänningar av IKEAtyg jag sydde i 9an..
Iallafall så älskar jag ju mina blåa sidenshorts som jag köpte för mina sista pengar i Kobe, men de orangea i samma modell var väl inte lika nice. Orange är ju inte min färg precis. Fast jag skulle nog kalla det här brandgult, och håller sig tyget långt från håret så kanske det går.
De andra var ju bara helt fantastiska. åhmaigod. Att skorna också var fina gjorde ju inte saken värre. Stockholm nästa I guess!
Idag var det celebrity deathmatch mellan garderobens två hårigaste plagg; den vita angoratröjan från Acne, och secondhandkaninpälsen, dessutom två av mina favoriter. Båda fluffar av sig på precis allt inom tre meters radie, men om man kombinerar de två plaggen då? Vilket fluffar av sig på vilket? Eller kommer de helt enkelt smälta samman till ett enda överkroppsplagg med en förmåga att stå emot temperaturer ända ned mot -70?
Svar nej. Resultatet blev att hela fodertyget på jackan blev täckt av vitt angorafluff och strumpbyxorna och allt annat av kaninhår.


onsdag 13 mars 2013


kära allmänhet. Ska du ha en utväxtfrisyr à la Rebecca och Fiona, så se iallafall till så att du inte har utväxt på utväxten. Satt på biblioteket med en perfekt utsikt ned över 2ans spårvagn och dess passagerare. Såg en tjej med blont hår, bred rödbrun utväxt och en råttfärgad rand på två centimeter. Alltså. Nej.

I min eviga jakt på den perfekta hårfärgen står iallafall denna på tur. Eller någon av dem. Eller båda. Nu har jag ju haft semipermanent färg senaste gångerna och skulle behöva färga hela håret... Speciellt nu med allt babyhår of DOOM från ingenstans.

Nåja, idag har jag besökt friskis för första gången på länge, och dessutom första gången i Norrköping. Dessutom lagt massa pengar på ett 10-kort så nu kanske man kommer igång och tränar lite.
Om inte annat är det väl bra för ens psykiska hälsa att komma ut och se lite vanligt folk efter allt häng på lookbook och tumblr.

tisdag 12 mars 2013

Jag har kommit fram till att jag ogillar tisdagar och onsdagar mycket mer än måndagar. Det här hatet mot måndagar känns inte vettigt för mig. På tisdagen har man hunnit vänja sig vid att det är vardag igen - måndagens känsla av nästanhelg och nystart är ett minne blott - och istället väntar en ogreppbar tidsperiod av vardagstristess och stress. När man väl tagit sig till onsdagen känns måndag och tisdag som en evighet och man kan bara tänka på att man har lika mycket till kvar innan det blir helg.
Vad är det med helgen sen egentligen? Två dagar av ledighet som man på något krystat sätt ska försöka få ut det mesta av. Ledig är man bara när ingen annan är det. Efter helgen börjar allting om igen och allt blir till en oändlig grå massa med små ljuspunkter av typ nya skor, sex och fester. Sen blir det sommar och man är ledig i vad som iallafall förut kändes som en evighet, men sen börjar allting om IGEN.
Begreppet tid deprimerar mig verkligen just nu.
I och för sig så känns det som att allt deprimerar mig på tisdagar. Veckodagsbunden depression. En onsdag för några veckor sen trodde jag att jag höll på att gå in i väggen, och satt och stirrade in i väggen halva förmiddagen. Redan på torsdagen var det som vanligt igen.
Egentligen borde man alltid vara ledig på onsdagar. Som i Holland. (Källa; mamma) Och vi, den här veckan (Källa; intranätet)

Idag hann jag gå igenom stan hela två gånger, och hittade massa nytt på massa ställen, köpte nytt nagellack och kollade på spetsklänningar. Det är lite svårt med spets. Det är sjukt fint, men det känns ändå som att det har en lätt osmickrande föryngrande effekt. Jag har visserligen förlikat mig med tanken på att jag kommer att bli leggad ända tills den dag då fettet i mina kinder ger vika för gravitationen och bildar något slags onämnbart och hiskeligt, men jag vet inte hur jag ställer mig till att spä på det hela heller. Å andra sidan var klänningen i fråga väldigt fin och två hundra spänn kan den väl kanske vara värd. Om bysten får plats.

Jag har låtit mig bli övertalad (av mig själv) till att följa med Hedda på lunchgympa imorgon. Ve och fasa. Har inte satt min fot på friskis sen någon slags barngympa i lågstadiet.

Favourite gif of all time. haha.
Spenderar för mycket tid på tumblr nowadays känns det som..

onsdag 6 mars 2013

Åker till skolan extra tidigt för att ha ett extremt oönskat utvecklingssamtal. Den första jag möter är min mentor som ursäktar sig med att hon dubbelbokat sig. Hade kunnat njuta av min chailatte i en halvtimme till men icke.

tisdag 5 mars 2013

Hedda och jag borrade i tallrikar med varierande framgång.. hon ska göra våningskakfat som kommer bli superfina. Bilder kommer och då borde ni bli så amazed att ni köper varsitt av henne så att hon kan köpa massor av ekologiskt fikabröd i Göteborg och bjuda mig på när jag åker dit och hälsar på!

Känslan när ens babylugg går att kamma fram till en faktisk och relativt tät lugg. Jag känner att hela den här babyhårsgrejen börjar gå out of control nu. Speciellt med tanke på att jag har en bena där det i princip bara är babyhår. Inte så att jag inte har vanligt hår också, typ lika mycket som var som helst annars, men babyhårskoncentrationen är extrem. Typ som en liten tuppkam. Asså va? Ok, jag borde vara tacksam för att 19 år som tunnhårig kanske lider mot sitt slut, men det skulle vara trevligt om det här kunde ske lite mer successivt och inte allt på en gång.
Det är ju dessutom inte speciellt logiskt att håret blir tjockare när man mår psykiskt dåligt, brukar inte det vanliga vara att man TAPPAR hår som en katt på våren? Kanske är det här kroppens sätt att muntra upp en på? IT KINDA AINT WORKIN BABE, eller lite. Asså tjockt hår=win, babyhårslugg=mindre win.

söndag 3 mars 2013

AAAAHHH beställde precis en Coco Rocha Fancy Box. Spänningen är olidlig. Känslan av att beställa något semidyrt utomlands ifrån med obestämd leveranstid och okänd risk för tull är ju utom denna värld. Känns som när man satt och samlade på resindockor back in the days. Även om det här rör sig om ungefär en tiondel av priset...
Om jag har tur så får jag alltså min fancybox om kanske en månad.

Grejen med Fancyboxarna är att någon på theFancy (i detta fall Coco Rocha) plockar ihop randomstuff för minst 80$ och säljer för 39$. Pretty nice. Eller? Vi får se...